Obavijest o izboru kandidata

Temeljem Oglasa za prijam u radni odnos na određeno vrijeme, na radno mjesto “Radnica za pomoć u kući – potpora i podrška starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju“ u okviru projekta UP.02.1.1.05.0329, „ZAŽELI bolji život u Općini Šodolovci“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.,“, objavljenog  27. listopada 2020. godine na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Povjerenstvo je sastavilo Izvješće o provedenom postupku i utvrdilo rang listu kandidata na temelju zaprimljene dokumentacije na temelju Izvješća o provedenom postupku Zamjenik općinskog načelnika koji obnaša dužnost općinskog načelnik  donio je Odluku o prijmu u radni odnos na određeno vrijeme.

Za prijam u radni odnos na određeno vrijeme, na radno mjesto “Radnica za pomoć u kući- potpora i podrška starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju“ u okviru projekta UP.02.1.1.05.0329, „ZAŽELI bolji život u Općini Šodolovci“, odabrana je slijedeća kandidatkinja :

  1. Slađana Penava, Branka Radičevića 22, Šodolovci

Objavom rezultata temeljem objavljenog Oglasa za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na web stranici Općine Šodolovci  smatra se da su svi kandidati obaviješteni o rezultatima natječaja.

Zahvaljujemo svim prijavljenim kandidatima na iskazanom interesu.

 

U Šodolovcima,  04. studeni 2020. godine

OPĆINA ŠODOLOVCI

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda logo

Skip to content