Obavijesti 

Preminuo Mile Zlokapa, načelnik Općine Šodolovci

S tugom i dubokom boli obavještavamo mještane općine Šodolovci, rodbinu, prijatelje i suradnike da je, dragi nam, općinski načelnik Općine Šodolovci, dipl. ing. Mile Zlokapa dana 16.08.2019. iznenada preminuo.

Sahrana će se održati dana 17.08.2019. godine na mjesnom groblju u naselju Silaš u 15:00 sati.

Ovim put izražavamo najdublje saučešće tugujućoj rodbini: majci Sofiji te sestri Miri sa porodicom.

BIOGRAFIJA
Općinski načelnik Mile Zlokapa rođen je 19.09.1958. godine u Vinkovcima. Osnovnu školu završio je u Laslovu a srednjoškolsko obrazovanje u Osijeku za mašinskog tehničara. Diplomirao je na poljoprivrednom fakultetu u Vinkovcima, smjer mašinstvo i tako stekao akademski naziv diplomirani inženjer.

2009. godine uključuje se u politički život kada se kandidirao, kao nezavisni kandidat, na lokalnim izborima te osvojio povjerenje stanovnika općine Šodolovci i izabran je za načelnika općine. Naknadno se priključio Samostalnoj demokratskoj srpskoj stranci ispred koje je bio kandidat za općinskog načelnika i na sljedećim lokalnim izborima održanim 2013. i 2017. godine kada je također voljom naroda sa kojim je živio i za koji je živio izabran za općinskog načelnika. Njegova djela i kontinuirani rad i zalaganje za napredak općine ostavit će neizbrisiv trag i veliki izazov za sve a iznenadna smrt i prerani odlazak ostavljaju za sobom veliki gubitak iznimnog načelnika ali prvenstveno velikog čovjeka.

Komentari

Skip to content