Civilna zaštita Izdvojeno Obavijesti 

Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj

Danom 24.03.2020. godine stupa na snagu Odluka  o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Sukladno navedenoj Odluci Stožer civilne zaštite Općine Šodolovci nadležan je za izdavanje, ovjeru i potpisivanje Propusnica za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta za stanovnike općine Šodolovci i to iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane ili osnovnih potrepština.

Molimo stanovnike Općine Šodolovci da se obrate općini Šodolovci na telefon broj 031/296-083 u vremenu od 07.00 do 15.00 sati kako bi dobili informacije o postupku izdavanja propusnica i to samo iz naprijed navedenog razloga vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane ili osnovnih potrepština.

Za ostala kretanja van mjesta prebivališta, propusnice izdaju, ovjeravaju i potpisuju poslodavci ili liječnici obiteljske medicine, ovisno o potrebi kretanja.

U nastavku se nalazi i Odluka kako bi bilo vidljivo koji su izuzeci od zabrane napuštanja mjesta prebivališta/stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

 

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta…

Komentari

Skip to content