Izdvojeno 

Obavijest starijim i bolesnim stanovnicima općine šodolovci

Ovim putem obavještavaju se stanovnici Općine Šodolovci starije životne dobi koji žive sami ili u kućanstvu s drugom starijom osobom te oni koji su iz određenih zdravstvenih razloga ograničeni u kretanju te nisu u mogućnosti otići u nabavku potrebnih lijekova ili osnovnih životnih namirnica da kontaktiraju Općinu Šodolovci na telefone 031/296-082 i 031/296-083 kako bi se istima u dogovoru s općinom organizirala dobava potrebnih lijekova i namirnica.

Također obavještavaju se stanovnici kojima je ograničeno kretanje radi novonastale situacije vezane uz širenje koronavirusa (covid-19) kako se računi za komunalnu naknadu pristigli ovih dana a s rokom plaćanja do 15.04.2020. Godine odnosno po opomenama u roku od osam dana od primitka opomene mogu platiti uz odgodu od 30 dana.

Na području općine Šodolovci zabranjeno je do daljnjeg korištenje dječjih i sportskih igrališta sukladno mjerama i uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske s ciljem dodatne zaštite naše djece ali i svih mještana Općine Šodolovci uslijed ugroze izazvane korona virusom (COVID-19). 

 

Zamjenik općinskog načelnika koji obnaša

Dužnost općinskog načelnika:

Dragan zorić

Komentari

Skip to content