Obavijesti 

POZIV NA RADIONICU SVIM ZAINTERESIRANIM MJEŠTANIMA OPĆINE ŠODOLOVCI !!!

16.12.2021. u terminu od 18:00 h u prostoru Komunalnog trgovačkog društva Šodolovci održava se radionica: “Usvajanje poduzetničkih vještina.” Radionica daje uvid u široki spektar bitnih vještina na kojima se gradi poduzetničko (proaktivno i inovativno) ponašanje ljudi. Poduzetničke vještine poput motiviranja, upravljanja timovima, upravljanja konfliktima te osnaživanja i delegiranja temelje se na kapacitetu osobnog učenja. Ovladavanje ovim vještinama ključna je pretpostavka uspješnog vođenja i upravljanja bilo kojim sustavom, od poduzeća do obrta, neprofitne organizacije, lokalne uprave pa do osobnog života.

Potrebno je pridržavati se mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, obavezno je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde, potvrde o preboljenju ili negativnog testa na COVID !

Radionicu vodi Ivan Grgić osnivač i vlasnik Kreativna agencija Adverta iz Osijeka. Poduzetnik s deset godina iskustva. Pokrenuo, stabilizirao i prodao nekoliko poslovnih subjekata. Predah od poduzetništva pronalazi na planinama, biciklu ili na putovanjima po egzotičnim lokacijama.

Vidimo se u četvrtak!

 

Skip to content