Izdvojeno Obrazovanje 

Obavijest o početku provođenja Programa obvezne predškole na području Općine Šodolovci u 2019. godini

Dana 18. ožujka 2019. godine započeo je s provedbom Program obvezne predškole u naselju Šodolovci, koji se obavlja u suradnji s Područnom osnovnom školom Šodolovci i učiteljicom Gordanom Aleksić.

Program obvezne predškole pohađa ukupno petero djece iz naselja Koprivna, Petrova Slatina i Šodolovci a provodi se u prostorijama Područne osnovne škole u naselju Šodolovci.

U prostorijama Područne osnovne škole u naselju Silaš, dana 25. ožujka 2019. godine započeo je s provedbom Program obvezne predškole za ukupno petero djece s područja naselja Silaš a koji se provodi u suradnji s djelatnicima dječjeg vrtića “Regoč” iz Tenja.

Program obvezne predškole provodi se u minimalnom trajanju od 150 sati.

Općina Šodolovci nabavila je potreban pribor i opremu za provođenje Programa i u potpunosti financira provođenje Programa obvezne predškole na obje naprijed navedene lokacije. Općina Šodolovci također je omogućila i provođenje Programa obvezne predškole kroz dječje vrtiće na način na financira boravak djece s područja Općine Šodolovci u bilo kojem dječjem vrtiću za vrijeme trajanja programa obvezne predškole.

Komentari

Skip to content