Izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina, 2023.

U nastavku donosimo pregled i Izvješće o visini troškova i načinu korištenja sredstava na izborima za članove Vijeća i predstavnike nacionalnih manjina u Općini Šodolovci održanih 07. svibnja 2023.

CCF_000008

 

Datum i vrijeme objave: 11. svibnja 2023. godine u 12:19 minuta.

Na osnovi članka 78. stavka 2. Zakona o izboru vijeća i predstavnika nacionalnih manjina („Narodne novine“, broj 25/19, dalje: Zakon), nakon provedenih izbora članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci 7. svibnja 2023., Općinsko izborno povjerenstvo Općine Šodolovci na sjednici održanoj 11. svibnja 2023. godine utvrdilo je i objavljuje Odluku o konačnim rezultatima izbora članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci.

Odluka o konačnim rezultatima izbora članova VSNM u Općini Šodolovci

 

Datum i vrijeme objave: 08. svibnja 2023. godine u 12:48 minuta.

Na osnovi članka 74. stavka 4. Zakona o izboru vijeća i predstavnika nacionalnih manjina (“Narodne novine”, broj 25/19, dalje: Zakon), a u svezi članka 76. stavka 1. i članka 77. stavka 1. Zakona, nakon provedenih izbora članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini ŠODOLOVCI 7. svibnja 2023., Općinsko izborno povjerenstvo Općine ŠODOLOVCI na sjednici održanoj 8. svibnja 2023. utvrdilo je i objavljuje Odluku o rezultatima izbora članova vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci.

Odluka o rezultatima izbora VSNM Općina Šodolovci

 

Pravovaljana lista kandidata za izbor članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci i Zbirna lista kandidata za izbor članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci

Objava lista kandidata za izbor članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci:

Pravovaljana lista kandidata za izbor članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci

Zbirna lista kandidata za izbor članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Općini Šodolovci

Skip to content