Izdvojeno Obavijesti Projekt zaželi 

Održan okrugli stol povodom završetka projekta „Zaželi bolji život u Općini Šodolovci“

Danas, 26. svibnja održana je završna konferencija projekta „Zaželi bolji život u Općini Šodolovci“. Riječ je o projektu koji se povodi u sklopu Poziva „ZAŽELI- PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA“, a koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Nositelj projekta je Općina Šodolovci, dok su projektni partneri Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Osijek i Centar za socijalnu skrb Osijek.

Ukupna vrijednost projekta je 3.675.669,61 kuna.

Zahvaljujući projektu na 23 mjeseca zaposleno je 23 žene, koje su brinule o ukupno 149 korisnika , što je 69 korisnika više od onoga što je na početku provedbe projekta bilo zadano.

Zahvaljujući uspješnoj provedbi postigli smo zadane ciljeve. Osnažili smo i unaprijedili potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja kroz zapošljavanje u lokalnoj zajednici, a u svrhu ublažavanja rizika od siromaštva i poboljšanja položaja na tržištu rada. Te smo postigli i krajnji cilj vezan uz korisnike, a to je da smo unaprijedili socijalnu uključenost i povećali razinu kvalitete života naših starijih i nemoćnih osoba na području Općine Šodolovci.

 

Skip to content