Obavijesti 

Obavijest o realizaciji projekta “Nabava komunalnog stroja višenamjenskog stroja za održavanje zelenih površina”

Općini Šodolovci je kroz poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2021. godini od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine odobren iznos sufinanciranja u visini od 129.234,29 kuna za nabavu komunalnog stroja – samohodne kosilice.

Općina Šodolovci je nakon provedenog postupka nabave odabrala ekonomski najpovoljniju ponudu te je u konačnici i nabavljen komunalni stroj odnosno višenamjenski stroj za održavanje zelenih površina, marke Gianni Ferrari, model PG280D ukupne vrijednosti 235.000,00 kuna (s uračunatim PDV-om). Preostali iznos u visini od 105.765,71 kuna financiran je iz sredstava Proračuna Općine Šodolovci za 2021. godinu.

Realizacija ovog projekta omogućit će Općini Šodolovci u narednom periodu podizanje razine komunalnih usluga na području općine te efikasnije, jeftinije i učinkovitije izvršavanje komunalnih poslova košnje i uređenja javnih zelenih površina što doprinosi ljepšem i urednijem izgledu svih naselja.

 

Skip to content