Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću 

Revizija Plana gospodarenja otpadom Općine Šodolovci (savjetovanje sa zainteresiranom javnošću)

Sukladno odredbama članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom („Narodne novine“ broj 94/13 i 73/17) Općina Šodolovci provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću pri donošenju Revizije Plana gospodarenja otpadom Općine Šodolovci za razdoblje 2017. -2022. godine., putem svoje internetske stranice, objavom njegovog nacrta.

U prilogu predstavljamo izrađeni nacrt Revizije Plana gospodarenja otpadom Općine Šodolovci za razdoblje 2017. -2022. godine.

Svrha donošenja ove Revizije Plana gospodarenja otpadom je usklađenje Plana gospodarenja otpadom Općine Šodolovci usvojenog 2015. godine s kasnijim zakonskim izmjenama u cilju unapređenja sustava gospodarenja otpadom.

S obzirom na važnost navedenog dokumenta i na odredbu članka 22. navedenog Zakona, pozivamo Vas da se aktivno uključite i svoje prijedloge i mišljenja dostavite na e-mail: procelnik@sodolovci.hr ili poštom na adresu Općine Šodolovci, Ive Andrića 3, Šodolovci, 31216 Antunovac.

Za dostavu prijedlog i mišljenja, molimo koristite Obrazac za sudjelovanje u savjetovanju koji je objavljen uz Reviziju Plana.

Savjetovanje s javnošću je otvoreno od 13. veljače do 13. ožujka 2018. godine.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Općina Šodolovci će izraditi i objaviti na svojoj internetskoj stranici izvješće o savjetovanju sa zainteresiranom javnošću.

 

PRILOZI

ŠODOLOVCI, Plan gospodarenja otpadom nacrt, 2017

JAVNI POZIV na sudjelovanje u savjetovanju

OBRAZAC za sudjelovanje 

Komentari